Het lange wachten is beloond/ The long wait was rewarded

En ja hoor eindelijk daar is ie dan, het lang verwachte pakket met schoolspullen en mijn rugzak. Nu ik elke dag mijn laptop mee naar school neem, blijkt een rugzak toch veel makkelijker en beter voor mijn rug te zijn. Lang leve Marktplaats, ik heb zelfs een felgele regenhoes kunnen vinden, speciaal voor mijn rugzak.

Maar daar gaat het natuurlijk niet om. Het gaat om de schoolspullen, die ik met jullie hulp, allemaal heb kunnen kopen, of gedoneerd heb gekregen.

Ik moet zeggen dat Postnl me aangenaam verrast heeft, het pakket was hier binnen 15 werkdagen. Helaas duurt het dan nog wel even voordat je het op kunt halen.

Vrijdag 31 maart was het dan zover. Terwijl iedereen aan tafel zat voor snack time, kwam de principal binnen met de doos. De kinderen waren uiteraard nieuwsgierig. Omdat de doos al door de douane was open gemaakt, werden de kinderen met de minuut enthousiaster en al snel niet meer te houden.

Nieuwsgierig gingen alle handjes in de doos om te kijken wat er allemaal in zat. En natuurlijk werd er direct gespeeld met alle nieuwe dingen. Alhoewel sommige de handpoppen toch ook wel een beetje griezelig vonden in het begin.

Hier een kleine opsomming, wat ik dankzij jullie allemaal heb gekregen en kunnen kopen. Een miniatuur mini cooper, houten kinderinstrumenten, 12 Engelstalige leesboekjes, schriften, pennen, uitwasbare stiften. Mandjes met groenten en fruit van stof, een pluche klok. Ballonnen, slingers, 2 telramen, handpoppen en een marionet. Handgemaakte kaartjes met het alfabet en kleuren in het Engels en Frans, een poster van het menselijk lichaam in Frans. Voor elk kind een grote wereldkaart met stickers erbij met alle vlaggen van de landen, ook in het Frans. Houten alfabet blokken, kleur- en tekenboekjes. En de lijst is nog niet eens compleet.

Daarom namens de hele school, maar vooral namens Leah, Justice, Masani, Sherdae, Jahkendé, Naïobi, Jaya, Mikhailah, Kailah, Amelia, Deandré, Kerniah, Jarrahy, Elson, Kenson, Liz, Jahdanie, Blake and Zendaya HEEL HARTELIJK BEDANKT!!!! We vinden het geweldig om zoveel leuke en leerzame schoolspullen te ontvangen.

Lieve Pamela, heel erg bedankt voor al je hulp. Zonder jou had ik dit niet kunnen doen!

Voor iedereen die denkt wat jammer, daar had ik ook graag aan bij willen dragen. Dat kan nog altijd, laat het me even weten, en het is zo geregeld!

Tot ziens bij mijn volgende Blog, Marieke

**************************************************************

And yes, finally it came, the long-awaited package of school supplies and my backpack. Since I am taking my laptop to school every day, a backpack turns out to be much easier and better for my back. I was able to find one secondhand and even managed to find a bright yellow rain cover, especially for my backpack.

But that’s obviously not what this Blog is about. It’s about the school stuff, that I was received as a donation and was able to buy with the help of all of you. I must say that Dutch post services has pleasantly surprised me the box arrived here within 15 working days, as promised. Unfortunately then it still takes a while before you can actually get it.

Friday, March 31 was the day. While everyone was sitting at the table for snack time, the principal came in with the box. The children were of course very curious. Since customs already opened the box, the children got more excited by the minute and in the end unstoppable.

Curious what they would find all little hands went in the box to see what was in it. And soon they started playing with all new toys. Although some thought the hand puppets were a little scary at first.

Here’s a small list of all I received as a donation, or bought thanks to you all. A      miniature mini cooper, wooden children’s instruments, 12 English reading books, notebooks, pens, washable markers. Baskets of fruit and vegetable made of fabric, a plush clock. Balloons, streamers, two abacuses, hand puppets and a marionet. Handmade cards with the alphabet and colors in English and French, a poster of the human body in French. For each child a large world map with stickers with all the flags of the countries in French. Wooden alphabet blocks, color and tracing the dots booklets. And the list is not even complete yet.

Therefore, on behalf of the whole school, but especially on behalf of Leah, Justice, Masani, Sherdae, Jahkendé, Naïobi, Jaya, Mikhailah, Kailah, Amelia, Deandre, Kerniah, Jarrahy, Elson, Kenson, Liz, Jahdanie, Blake and Zendaya THANKS SO MUCH!!!!!! We are thrilled to receive so many fun and educational school supplies.

Dear Pamela, thank you very much for all your help. Without you I could not have done this!

For anyone who thinks what a pity, I would have loved to contribute to this. That is still possible, let me know and I will get back to you!

See you in my next blog, Marieke
 

6 gedachten over “Het lange wachten is beloond/ The long wait was rewarded”

  1. Hoi lieve Marieke, kun je mij aangeven of je mijn reactie ontvangt cq leest? mijn aanmelding bij “The rocking chair on the porch” lukt mij niet goed, gelukkig lees ik wel alle heerlijke verhalen. Blij voor je en ik geniet ervan hoe goed het met je gaat!
    liefs Monique Kalis

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s